САД24 Інтернет-магазин саджанців розплідника САД24

Гарантії

Гарантія якості саджанців, їх відповідності сортам та упаковки                                 

Інтернет-магазин саджанців САД24 вже працює десять років. А розпліднику де вирощуються саджанці вже більше п'ятнадцяти років. 

 

Якість саджанців

За такий термін роботи, в нас появились великі стандарти, яким повинен відповідати кожен саджанець, який відправляється до Вас. Ми впевнені що сформувати своє ім'я ми можемо лише якісною продукцією, і саме тому неякісні товари просто списуються та ніколи не будуть відправлені клієнту.

 

Відповідність сортам

Сортність дотримана на 100% і постійно проводитиметься перевірка перед відправкою спеціалістом відділу якості. Ми спеціально прикріплюємо довговічні бирки, щоб Ви переконалися на дорослому дереві в його сортності.

Упаковка

Ми дуже серйозно ставимося до упаковки замовлення будь-якого об'єму та розміру. Так як транспортування це стрес для рослин, корені вимочуються в спеціальному розчині з ефектом, що дезінфікує, для збереження вологи. Коріння завжди упаковується в чорну плівку, для підтримки вологості та непопадання сонячного світла.

Гілка саджанця так само щільно загортається в плівку і закріплюється фірмовим скотчем. Якщо гілка (хлист) саджанця тендітна, то вона фіксується дерев'яною опорою.

Всі ці заходи разом гарантують цілісність та збереження ваших саджанців.

Ми працюємо для Вас і це головне правило нашого магазину. Усі зусилля наших співробітників спрямовані на чітке та якісне виконання Ваших побажань!

Каталог
Контакти
  • САД24
  • Україна Луцьк, Волинська обл. вул.Шопена 22